side-01
side-02
side-03

In dit artikel wordt meer verteld over de mogelijke technieken waarmee uw website wordt opgebouwd. Dat heeft allerlei gevolgen voor de mogelijkheden welke uw website vervolgens zal hebben.

Meest gekozen zijn CMS systemen. CMS staat voor 'Content Mangement System'. Dit houdt in dat deze website opbouw er voor zorgt dat de inhoud eenvoudiger is aan te passen naar de eigen wensen.

De verschillende smaken welke BriteBlu aanbiedt zijn:

  • Joomla
  • Wordpress

Maar er zijn nog vele andere CMS keuzes welke gebruikt kunnen worden die ieder hun eigen voor- en nadelen hebben.

Een CMS is ook niet altijd de beste optie. Soms blijkt uit de wensen dat een meer eenvoudige website ook heel functioneel kan zijn met HTML pagina's. Dit zal blijken uit de gesprekken over de doelstellingen.

Wil je zelf met regelmaat aanpassingen kunnen maken ten aanzien van de inhoud die zichtbaar wordt gemaakt of laat je dat liever in opdracht over aan anderen? Mede hieruit kan worden bepaald welke basis voor uw website beter geschikt is. Wordt het een CMS, waarin je zelf gedeeltelijk wijzigingen kunt aanbrengen of is een website op basis van HTML ook voldoende en daardoor minder bewerkelijk. Kortom, je kunt zelf al veel van te voren bedenken en uitsluiten.