Lijsterbeslaan 10, 7313 AX Apeldoorn

BriteBlu on LinkedIn

Computerhulp

In de meest brede zin van het woord... Proberen hulp te bieden bij aanschaf, installatie, onderhoud of gebruik van een computer.

Dat klinkt eenvoudig en zo is het ook bedoeld...

Advies. Wie wil dat niet.... Een advies dat niet doorspekt is met reclame of provisiekansen voor de verkoper, maar dat uitgaat van je eigen wensen en mogelijkheden. Niet gericht op "wat er kan ...", maar meer "op wat gewenst is ... "

Optimalisatie. Lijkt het erop dat de PC steeds langzamer wordt? Is er al iemand langs geweest die zei "dat dat ding het nog doet...". Bijna iedere PC is ooit verkocht met de mogelijkheden en onderdelen welke in die tijd prima waren. Maar onderdelen kunnen vervangen worden. Vervangen door onderdelen die beter in deze tijd passen.
En wat te denken van een 'grote schoonmaak', waardoor er niet hele bergen Gigabytes mee door de bocht moeten bij iedere opstart.

Reparatie. Alles kan stuk, maar niet alle onderdelen zijn onvervangbaar. Het kan mogelijk zijn om een onderdeel te vervangen zonder de gehele PC in de vuilnisbak te hoeven doen.

Online Hulp. Iedereen kent wel iemand die even telefonisch een oplossing kan bieden. Hoe moeilijk kan het soms zijn om dan je probleem in woorden uit te leggen. Spraakverwarringen en uitgebreide misverstanden liggen op de loer. Hoe veel eenvoudiger kan het zijn als je beiden naar hetzelfde beeld kan kijken en ieder daarin zijn verhaal ook kan laten zien.

 

Advies

Optimalisatie

Reparatie

Online Hulp

Goede raad hoeft niet duur te zijn. Maar goede raad is beter indien toegespitst op de persoonlijke wensen. Met de juiste aandacht voor je computer hoeft niet veel tijd verloren te gaan, maar er gaat wel veel ergernis meteen mee verloren. Soms gaat er gewoon iets stuk... dat kan. Soms heb je even niet goed opgelet en is een vervelend programma een constante storing aan het vormen. Uw computer doet er steeds langer over om op te starten. En als het dan zover is, blijft iedere handeling lang duren. Wat kunt u doen...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...

Lees meer...