In de meest brede zin van het woord... Proberen hulp te bieden bij aanschaf, installatie, onderhoud of gebruik van een computer.
Dat klinkt eenvoudig en zo is het ook bedoeld...


Advies

Wie wil dat niet.... Een advies dat niet doorspekt is met reclame of provisiekansen voor de verkoper, maar dat uitgaat van je eigen wensen en mogelijkheden. Niet gericht op "wat er kan ...", maar meer "op wat gewenst is ... "

Lees meer...

Optimalisatie

Lijkt het erop dat de PC steeds langzamer wordt? Is er al iemand langs geweest die met verbazing zei "dat dat ding het nog doet...".
Bijna iedere PC is ooit verkocht met de mogelijkheden en onderdelen welke op het moment van aanschaf prima voldeden. Ondertussen is de techniek echter niet stil blijven staan en bestaat de kans dat de PC al aardig achterop begint te lopen. Nieuwere software blijkt toch wat moeizaam op de PC te draaien.

Maar .... onderdelen kunnen vervangen worden. Het is niet altijd meteen noodzakelijk om een nieuwe PC aan te schaffen.
Het vervangen van onderdelen die beter in de huidige stand van de techniek meegaan, kan ook een oplossing bieden en is mogelijk goedkoper.

En wat te denken van een 'grote schoonmaak', waardoor er niet hele bergen Gigabytes mee door de bocht moeten bij iedere opstart.

Lees meer...

Reparatie

Alles kan stuk, maar niet alle onderdelen zijn onvervangbaar. Het kan mogelijk zijn om een onderdeel te vervangen zonder de gehele PC in de vuilnisbak te hoeven doen.

Lees meer...

Online Hulp

Iedereen kent wel iemand die even telefonisch een oplossing kan bieden. Hoe moeilijk kan het soms zijn om dan je probleem in woorden uit te leggen. Spraakverwarringen en uitgebreide misverstanden liggen op de loer. Hoe veel eenvoudiger kan het zijn als je beiden naar hetzelfde beeld kan kijken en ieder daarin zijn verhaal ook kan laten zien.

Lees meer...

Advies

"Eigenlijk is alles op internet wel te vinden"... herkent u dat? Maar het probleem is dat u...

Optimalisatie

"Nog even dit afmaken, schat, het is zó gebeurd..." enfin, een half uur later zit je nog steeds...

Reparatie

Het is jammer maar onvermijdelijk. Soms gaat er iets stuk...En dan moet gekeken worden of...

Online Hulp

De mogelijkheid bestaat om hulp te ontvangen zonder de deur uit te hoeven gaan met een computer...