Lijsterbeslaan 10, 7313 AX Apeldoorn

BriteBlu on LinkedIn

AANPASSINGEN

uw website aangepast
aan uw wensen
wij maken het gemakkelijk

BIJZONDER

alle mogelijkheden
in één hand

RESPONSIEF

alle moderne hulpmiddelen
staan u ter beschikking

EXTENSIES

voor ieder CMS
bijpassende extensies
om gewenste functies waar te maken

BriteThemes voor uw website

Gebruik dit ontwerp om uw volgende domein op te sieren.

Gebruikt uw eigen logo op uw eigen website. Of gebruik uw zelf gekozen tekst met behulp van lettertypen naar uw eigen keuze. Moet er ook nog een pakkende tekst verschijnen? Ook dat is geen probleem!

LOGO OPTIES

Om kracht bij te zetten is het gebruik van symbolen of ikonen aan te bevelen. Maak eenvoudig gebruik van deze slimme weergave.

UW LETTERTYPE

Zorg dat het vinden van de juiste weg logisch en helder werkt. Geen omwegen naar een direct bereikbaar doel. Kortom, snel en duidelijk.

MENU STIJL

De verschillende modules, opstelling en keuze van weergave zorgen voor een fraai en variërend uiterlijk. De variatie zorgt ervoor dat leesbaar materiaal aantrekkelijk is en blijft. Maak er gebruik van...

VARIATIE

BriteThemes zijn templates die voor Joomla en andere CMS systemen, die alle doelstellingen voor webdomein eigenaren bereikbaar maken.

 

Er wordt gebruik gemaakt van Bootstrap, HTML5, CSS3, Google Fonts en Font Awesome. Met het feit dat de templates responsief zijn, is al een groot voordeel behaald. Het betekent dat alle schermen, zowel desktops als mobiele apparaten, dezelfde mogelijkheden bieden voor alle domein eigenaren.

Deze BriteTheme templates beschikken ook over documentatie. Er worden lessen aangeboden waarin uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden van gebruik, installatie en ontwerpen.

BOOTSTRAP

GOOGLE FONTS

404 PAGINA

10 COLOR STYLES

OFFLINE PAGE

MODULE ICONS